Hoe om in de gaten iTunes M4V Video on HTC Smartphone

Hoe iTunes M4V Video kijken op de HTC Smartphone                 

iTunes is een online media winkel van Apple Company, zoals je misschien weet dat de meeste van de iTunes Movie Music is DRM (Digital Rights Management) bescherming, die pogingen om het gebruik van digitale media controle door het voorkomen van toegang. iTunes DRM-films zijn. m4v-formaten (m4v movie formaat is een standaard bestandsformaat voor video’s voor de iPod, iPhone, iPhone ontwikkeld door Apple), iTunes-muziek is in M4A, AAC-formaat.

Dus als je wilt iTunes-muziek film af te spelen op de HTC smartphones met vrijheid, een derde DRM-software verwijderen is noodzakelijk om DRM-licentie strip uit de film muziek, iTunes film om naar een HTC MP4, zet iTunes-muziek naar MP3.

M4V converter is de ideale keuze om iTunes-films en muziek over naar HTC slimme telefoon, want het kan overbrengen:

1. Verwijder de DRM-beveiliging van iTunes M4V, WMV, AAC, M4A, M4P

2.Convert iTunes DRM-beschermde M4V Film en M4A M4P AAC Music te HTC Droid Incredible Compatibele formaten AVI MP4 MP3 converteren met de beste kwaliteit.

Hoe iTunes Music Movie te zetten op de HTC met DRM Media Converter?

Hier een tutorial toont je hoe je iTunes-muziek op de video te converteren Hero, Droid Eris, HTC Touch HD, Touch Pro2, T-Mobile G1, Touch 3G, Magic, Dream, etc, maken HTC telefoon een krachtige, geïntegreerde mediaspeler.

Stap 1. Start iTunes Music Movie bestanden

Gratis downloaden M4V Converter , uit te voeren. En klik op “Add” knop om Protected M4V, WMV, AAC, M4A, M4P movie muziek bestanden te importeren.

Stap 2. Stel output formaten voor HTC 3GP, MP4, WMV, MP3

Sinds HTC Touch telefoons spelen movie video van MP4, 3GP, klikt u op ‘Instellingen’ om naar de uitgang referentie-instellingen boord zien zoals op de foto hieronder:

Klik op “Format Preset” om output formaat voor uw film video, (over het algemeen MP4 is het beter met een betere beeldkwaliteit), dan is de bitrate, resolutie, Aspect Ratio, en Frame Rate als ook voor de output file kwaliteit en grootte te kiezen. (U ook klikken op “default” om de standaard-instellingen te krijgen).

Tips:. Als u last audio-bestanden, klikt u op “Audio-bestanden naar” om uw AAC, M4A, M4P muziek bestanden te converteren naar mp3 formaten

Stap 3. Converteren en overzetten iTunes-muziek films naar HTC

Na het instellen van formats, klikt u op ‘start’ knop rechtsonder op het hoofdvenster om de conversie te starten. Sluit je HTC telefoon met pc via de USB-kabel, (externe geheugenkaart werkt het hetzelfde als je hebt), dan moet je iTunes media over te dragen aan HTC en zonder beperking.

Nu is alles klaar is, gewoon genieten van je muziek en films op HTC Droid, HTC Hero. En delen van de prachtige muziek en films met je vrienden en familie.

         

lange tijd focussen op digitale producten en verwante software in de digitale wereld, zoals m4v naar mp4 , ook een ervaren voetballer.


artikel van HTC Smart artikelen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.