Vogels van een slechte Beta Lite Nu in de markt

Vogels van een slechte Beta Lite nu in de markt                         

> Wij staat bekend om twee maanden, de gekke populaire iPhone-game, Angry Birds, was op weg naar Android, en vandaag is een grote dag! Nou, vandaag is een grote dag voor Beta Lite-versie, toch. Aanvankelijk wilde hij prive Rovio Mobile beta applicatie, maar de respons was zo overweldigend dat het bedrijf dev besloten om het beschikbaar voor ons allemaal.
11.1MB downloaden daagt de speler te starten een aantal vogels die in staat zijn verschillende aanvallen in de lucht door een slinger aan de gebarricadeerde koorts; monsters die stal de eieren van vogels. Op basis van mijn ervaring met de iPhone-versie, kan ik zeggen dat de graphics zijn de sterren, de geluidseffecten zijn leuk en de gameplay is verslavend. Bij het zoeken in de markt, Angry Bird, zorg ervoor dat je de applicatie downloaden vanaf de Rovio Mobile, iemand stuurde een cheat.
Tests EVO 4G, de applicatie crasht net na de splash screen. Iedereen met geluk?
                            ]]>          

Rovio op de website down is op het moment van dit schrijven.

Via: Vogels van een slechte Beta Lite nu in de markt
Related Posting Zoekresultaat:

toegang tot de Android Market sinds DroidDog!
Heeft u klikt op de links in mijn aanvraag laatste termijn DroidWars? Als dat zo is, zag ik de nieuwste toevoeging aan de gro …

Googles aankondiging morgen met betrekking tot de markt
Het lijkt erop dat de algemene consensus toch. Immers, er is een goede zaak. Neem, bijvoorbeeld, de wijzigingen die reeds …

De beste applicaties en games op Android Market
Vroeg in de ochtend, verscheen Distimo maandelijks rapport voor de maand juni. Het rapport bevat de beste applicaties en spellen, b. ..

Android Market applicaties in de 70K en groeiende
Wil je nog meer bewijs van de groei van het succes van Android ? In slechts drie korte maanden, is de markt gegroeid van 50k …

Android Market zal de Carriers betaling, eenvoudig te installeren Paid Apps
De meest populaire manier te installeren applicaties op Android is de Android Market. Echter, het installeren van de betaalde apps is d. ..

De introductie van alternatieve markten GetJar
nu toe in het spel voor Android, alternatieve markten, toepassingen weinig waren. Gezien het feit dat het installatiebestand. APK is a. ..

         

Hallo, ik ben fans van Technologys Dus ik blog over Fresh Android Ik hou ook van auto’s … Volg me.Follow de verse tech .


artikel van Android Market artikelen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.