Hoe APK-bestanden te installeren op een Android telefoon

How To APK-bestanden te installeren op een Android telefoon                 

Een handleiding voor het installeren APK-programma’s op je Google Android telefoon

Omdat het Android-besturingssysteem is een relatieve nieuwkomer op de markt voor mobiele telefoons, een sterk en samenhangend Android Internet ondersteuning gemeenschap lijkt te ontbreken. Zonder een adequaat Android-support systeem in de plaats, zijn veel Android-gebruikers nog in het duister als het gaat om een ​​groot aantal lastige taken, zoals het installeren van applicaties van derden op hun Android mobiele telefoons. Met het oog op toepassingen van derden te installeren op je Android telefoon, moet je APK, of Android Package, bestanden te installeren. In dit artikel zullen we betrekking hebben op de twee manieren waarop u kunt APK-bestanden te installeren op je Android telefoon en je laten zien hoe om te profiteren van de grote verscheidenheid van derden Android-toepassingen die momenteel beschikbaar zijn.

Applicaties installeren via de Android Market

De Android Market is in wezen Android’s antwoord op iPhone App Store van Apple. Met ingang van september 2009 heeft de Android Market al goed bood meer dan 10.000 applicaties, en dit aantal is alleen maar blijven groeien. In aanvulling op de applicaties van de Android Market biedt, kunt u ook gebruiken om andere gedownloade applicaties van derden te installeren.

Kopieer het APK-bestand naar het geheugen van uw Android-kaart en plaats de kaart in uw telefoon.Download en installeer de Apps Installer applicatie uit de Android MarketEenmaal geïnstalleerd, zal de Apps Installer display van de APK-bestanden op de geheugenkaart.Klik en installeren uw APK-bestanden.Toepassingen installeren met Android SDK

Het is mogelijk om APK-bestanden te installeren, zonder gebruik te maken van de Android Market, maar het proces is moeilijker en complexer. Om te voorkomen dat de Android Market , moet je Android SDK te gebruiken.

Download en installeer de Google Android SDK-programma en de Android-USB-stuurprogramma’s. De download links zijn als volgt: / <2> apkEchter, wanneer u de opdracht type, vervang <1> met het pad naar uw APK-bestand en vervang <2> met de naam van de APK-bestand.Je bent klaar! Uw aanvraag is nu klaar voor gebruik en genot.