De coolste Android Apps

De coolste Android Apps                 

Team Android fenomeen verspreidt zich als wildvuur. Veel mensen wenden zich tot de openheid en diversiteit van de Android-smartphones bij het kiezen van een mobiel apparaat. De iPhone is de meest robuuste selectie van apps, maar veel ontwikkelaars zijn nu het creëren van software voor de Android Market.

Met zoveel leuke apps voor Android beschikbaar is, de uitdaging voor consumenten om de beste opties te kiezen. Er zijn zelfs apps ontworpen om te helpen vind je andere handige mobiele toepassingen. Voor die fans die mobiele technologie met een beperkte tijd te sorteren door de stroom van nieuwe downloads, laten we eens een kijkje nemen op een aantal grote applicaties voor Android-telefoons.

Drumkit

Wat is er koeler dan het spelen van de drums? Deze mobiele applicatie kunt u simuleren het plezier van een drummer. De gebruikersinterface is spannend, je controle over elk drum door het aanraken van het op uw touch screen, en het uitzicht is enigszins vergelijkbaar met wat een echte drummer ziet er tijdens het spelen.

Voor de hobbyist muzikant, deze app fungeert ook als een drum machine. U kunt gewoon genieten van de geluiden uit je Android-telefoon tijdens het gebruik van drums. Als u opneemt een drum beat voor een nummer in een snuifje, deze toepassing zou dienen als de juiste oplossing.

The Onion News Network Mobile App

Comedy fans misschien al vertrouwd zijn met de ui News Network. Dit programma biedt satirische parodieën op de actualiteit in een televisie-nieuws en gedrukte vorm. The Onion News Network Android app kun je kijken op hun laatste video’s en artikelen op de weg. Als u op zoek bent naar een mobiele applicatie voor een Android-telefoon waarmee je aan het lachen tijdens het wachten tussen de activiteiten gedurende de dag, dit is een geweldige selectie.

SoundHound

Heb je ooit zelf een deuntje neuriën, maar weet niet meer wat het is? Heb je ooit gehoord een nummer door de luidspreker in een winkel en vroeg zich af van de naam van het zo kon je later kopen? SoundHound biedt een oplossing voor deze problemen.

Deze ongelooflijke Android app maakt gebruik van een krachtig algoritme om geluiden die door de microfoon van uw smartphone met een volledige database van nummers geplukt associëren. Dit betekent dat u kan identificeren de meeste van de songs te spelen vanaf elke stereo-installatie met behulp van SoundHound. Ook kunt u zelfs brom de melodie van een lied en de Android app zal vaak in staat zijn om het te identificeren alleen door het analyseren van uw stem! Geweldige muziek fans zullen genieten van deze mobiele applicatie die momenteel beschikbaar op de Android Market.

Met zoveel leuke apps beschikbaar voor de Android Market smartphones, consumenten hebben veel keuzes. Deze geweldige nieuwe concurrerende omgeving betekent dat verzoeken afkomstig zijn uit elke dag! Neem een ​​kijkje op deze selecties als je zelf wilt genieten tijdens de downtime gedurende de week.

         

Wat zijn de top Android Apps uit te vinden op gizmodose


artikel van Android Apps artikelen

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.